Afbudsrejser All Inclusive

Her finder du gode og billige afbudsrejser med All Inclusive

Afbudsrejser fra

Når du skal afsted på en afbudsrejse, er det ikke ligegyldigt, hvor du rejser fra. Og der kan være flere forskellige faktorer, som spiller ind i forhold til dit valg af afrejselufthavn. Nedenfor finder du nogle af de faktorer, som rejsende vælger ud fra, når de skal vælge hvor afbudsrejsen skal gå fra.

Prisen

For de fleste mennesker, som tager på en afbudsrejse, er det slet og ret prisen, der er det vigtigste faktor, når de skal vælge, hvor turen skal starte. De fleste kan leve med at skulle mellemlande i en anden lufthavn, eller køre lidt længere, hvis blot de ender med at betale mindre for turen i den sidste ende. Hvis du eksempelvis bor i Jylland, så vil der være mulighed for at rejse fra både Billund, Aalborg og Tirstrup lufthavne, men det kan endda være, at du kan spare penge ved at køre turen til Kastrup Lufthavn. Og kan der spares lidt her og der, så kan det være værd at tage med.

Afstanden til lufthavnen

For andre er det ganske enkelt afstanden til lufthavnen, der bestemmer, hvor rejsen starter. Hvis du ikke har bil, eller på andre måder er afhængig af hjælp til transporten, så er det ikke sikkert, at du har mulighed for andet end at komme til den nærmeste lufthavn

Rejseselskabet

Det er forskelligt hvilke lufthavne, der bliver benyttet af hvilke rejseselskaber og derfor kan du selvfølgelig heller ikke altid selv vælge, hvor turen skal starte. Afbudsrejser er ofte defineret af, hvor rejseselskabet ikke har fået solgt de sidste billetter og derfor kan man naturligvis ikke uden videre vælge at rejse fra andre lufthavne, end der hvor billetten dikterer. I nogle tilfælde kan det dog vise sig, at flyet mellemlander i en anden danske lufthavn og dermed kan det nogle gange godt lade sig gøre at vælge en smule.

Komforten

I andre tilfælde er det ganske enkelt komforten, der afgør, om du rejser fra den ene eller den anden lufthavn. Nogle gange vil man hellere betale lidt ekstra for at slippe for at køre ret langt for at rejse.

Det er helt op til den enkelte at afgøre, hvilke faktorer der vejer tungest, når der skal vælges afbudsrejse. Nedenfor finder du en oversigt over de lufthavne du kan rejse fra i Danmark, når du skal på en afbudsrejse med all inclusive.

All inclusive afbudsrejser fra Billund

All inclusive afbudsrejser fra Aalborg