Afbudsrejser All Inclusive

Her finder du gode og billige afbudsrejser med All Inclusive

Tager man på af all inclusive ferier?

Sommeren står for døren og mange danske familier er på vej på ferie under varme himmelstrøg. Flere og flere danskere vælger at købe deres rejser med all inclusive, hvilket betyder at man kan spise og drikke til man revner – så længe man holder sig indenfor hotellets område. Det er der selvfølgelig en række fordele ved, men der kan ligeledes være ulemper.

Helt op mod 40% af de rejser, som bliver solgt i dag er rejser med all inclusive. Hvis ikke du sørger for at holde lidt igen, eller søger for at komme på nogle daglige gåture rundt i området, men udelukkende opholder dig på hotellet og ved poolen, så er der nemlig overhængende risiko for, at du indtager langt flere kalorier, end du normalvis gør. Dermed er der stor sandsynlighed for, at du ender med at tage nogle kilo på, før du igen er hjemme fra ferien.

Hvis du er typen, som kan have svært ved at holde igen og som ikke umiddelbart har brug for at tage på, så er det ikke sikkert, at all incluisve er den rette rejseform for dig. Det kan måske være en god idé, at du hver dag er nødt til at finde en restaurant og forholde dig mere kritisk til, hvad du ønsker at spise i løbet af dagen.

Desuden kan det under alle omstændigheder være en rigtig god idé ikke udelukkende at holde sig til udvalget af all inclusive på hotellet, da der kan være sandsynlighed for, at du bliver træt af maden, afhængigt af, hvor god hotellet er til at skifte ud i menuen og udvalget i buffeten. Dette kan variere meget fra sted til sted og fra land til land.

No related posts.

, , ,